Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Ontwerp geboortekaartjes

Vroeger werden er alleen door welgestelde mensen geboortekaartjes verstuurd naar familie en vrienden. Het uiterlijk van de kaartjes en de inhoud zijn door alle jaren heen erg veranderd. Tegenwoordig  kunnen wij zelf geboortekaartjes ontwerpen.

De geschiedenis
Er wordt al een tijdje gebruik gemaakt van het versturen van aankondigingen of felicitaties bij de geboorte van een kind. Alleen de welgestelde mensen konden hier gebruik van maken omdat dit veel geld en moeite kostte in die tijd. In het midden van de vorige eeuw werd het versturen van geboortekaartjes toegankelijker voor iedereen. Tot voor de jaren vijftig waren de geboortekaartjes erg sober van kleur. Gelukkig kunnen wij tegenwoordig zelf onze geboortekaartjes maken. Ontwerp geboortekaartjes bijvoorbeeld op Kaartopmaat.nl.

Ga lekker knutselen
Het ontwerpen van het geboortekaartje van jouw baby is veel leuker dan het bestellen van een standaard druk. Op deze manier krijg je een uniek en persoonlijk geboortekaartje. Zo weet je zeker dat niemand dezelfde kaart zal hebben. Ontwerp geboortekaartjes altijd naar jouw eigen smaak. Doe dit bijvoorbeeld door eerst eens te kijken wat jij mooi vindt. Daarna kan je beginnen met het ontwerpen van het geboortekaartje.

Ontwerp geboortekaartjes bij Kaartopmaat.nl. Dan weet je zeker dat jouw baby een unieke kaart heeft.


 


U kunt niet meer reageren.