Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Penelope Cruz toch echt weer zwanger

Na heel veel geruchten in de media hebben Penelope Cruz en haar man Javies Bardem dan eindelijk bevestigd dat ze zwanger zijn van hun tweede kindje! We zijn natuurlijk erg blij voor hen!

Tweede kindje
Penelope is in verwachting van haar tweede kindje samen met collega acteur Javier Bardem. Dit koppel is getrouwd in juli 2010 en in januari 2011 beviel Penelope van hun eerste kindje Leonardo. Het is geen toeval dat ze alle twee acteren. Penelope en Javier hebben elkaar op de set van de film Jamón Jamón leren kennen in 1992 maar zijn pas een koppel sinds 2007.

Zwanger samen met haar zus
Penelope kan samen met haar zus naar zwangerschapstherapie want ook zij is zwanger! Monica Cruz is alleenstaand en zwanger door een anonieme zaaddonor. Monica geeft aan het heel fijn te vinden om dit samen te mogen ervaren met haar zus.

Geboortekaartje
Om Penelope een beetje te helpen hebben we vast een aantal mooie en passende geboortekaartjes gemaakt voor haar tweede kindje. We weten helaas nog niet of het een jongetje of een meisje wordt. We hebben dus maar voor beide mogelijkheden leuke kaartjes ontworpen!

Wil jij ook een geboortekaartje ontwerpen en bestellen? Ga aan de slag op kaartopmaat.nl! Laat je creativiteit helemaal gaan en ontwerp het geboortekaartje zelf of kies voor een standaard ontwerp en pas deze aan! De mogelijkheden zijn eindeloos!

Laat je creativiteit erop los en ga naar kaartopmaat.nl om je eigen geboortekaartje te ontwerpen. 


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>