Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Tekst voor geboortekaart

Woorden kunnen een enorme impact hebben. Een speciaal gedichtje of een speech kunnen je diep raken. Er is dus niks specialer dan een tekst die je zelf bedenkt en aan iemand voordraagt. Zo ook een tekst voor geboortekaart. De geboorte van een kind, jouw kind, is natuurlijk bijzonder. En een bijzondere baby verdient een bijzondere en unieke tekst voor geboortekaart. Neem een kijkje op Kaartopmaat.nl en maak creëer jouw eigen tekst en geboortekaartje.

Jouw eigen stuk
Een klein gedichtje of een paar woorden, een paar woorden waarin je jouw kindje beschrijft. Een eigen stuk die je kunt inlijsten en bewaren, zodat je later aan een jouw volwassen zoon of dochter kunt laten zien hoeveel hij of zij toen al voor je betekende. Op Kaartopmaat.nl kun je in alle kleuren en lettertypes jouw speciale tekst voor geboortekaart schrijven. Daarnaast kun je je geboortekaartje versieren en dus maken naar eigen wens. Achtergronden, foto’s of afbeeldingen, het is allemaal mogelijk.

tekst voor geboortekaartEen stukje van Marlies Pellens over Kaartopmaat.nl:
“Een tijdje geleden kreeg ik een ontzettend leuk geboortekaartje in de brievenbus. Het eerste wat mij opviel was de foto op de voorkant. Het kaartje was afkomstig van een collega die onlangs was bevallen. Aangezien ik al een tijdje bezig was met het zoeken naar mijn perfecte geboortekaartje, besloot ik naar de website te gaan en even op onderzoek uit te gaan. De website stond namelijk op de achterkant
van het kaartje vermeld.
Vond het geweldig dat ik de kans had om mijn eigen kaart te maken, maar ook de keuze uit de al bestaande kaarten! Helemaal top. Ik ging gauw aan de slag en kwam erachter dat ik ook mijn eigen tekst voor geboortekaart kon maken. Mijn man is journalist, dus die heeft daar wel verstand van. Samen hebben we een pracht stuk geschreven en de kaart helemaal eigen gemaakt! De kaart was nu gereed voor verzending, het enige wat ik nog hoefde te doen was wachten op mijn engeltje!”

Ook een eigen tekst voor geboortekaart maken? Ga dan snel naar Kaartopmaat.nl.


U kunt niet meer reageren.