Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Vrolijke geboortekaartjes

vrolijke geboortekaartjesAllereerst is er de spannende geboorte van je kindje. Je krijgt een lief zoontje of dochtertje. En pas daarna, wanneer alle hectiek rondom de bevalling voorbij is, kunnen de geboortekaartjes gemaakt worden. Maar dat is natuurlijk al lang niet meer het geval. Op Kaartopmaat.nl kun je al vanaf het begin van je zwangerschap rondkijken in het grote aanbod. Vrolijke geboortekaartjes, maar ook kaartjes in een klassieke of retro stijl kunnen hét geboortekaartje worden voor jouw kleintje.

Beleef de vele mogelijkheden
Wil jij bijvoorbeeld in de laatste maand van je zwangerschap al je geboortekaartjes geregeld hebben? Want jij weet het geslacht van je kindje al? En de naam die je wilt geven staat ook al vast? Laat je inspireren op Kaartopmaat.nl wat er allemaal mogelijk is. Kies een voorbeeldkaartje of knutsel zelf wat in elkaar. En wees niet bang, want alles wat je nu doet, kan je gewoon bewaren. En dat is ook wel zo handig.

Definitieve kaart versturen
Het versturen van je definitieve geboortekaartjes kan namelijk uiteraard pas als het er echt op aan komt. En dat weet je pas als je kindje daadwerkelijk is geboren! Neem daarom daarna in alle rust nog eens de tijd om je geboortekaartje bij te werken met leuke teksten en feitjes. En verstuur hem vervolgens heel simpel naar je familie en vrienden.

Nieuwe voorbeeldkaartjes
Wat nu heel leuk is: er zijn nieuwe voorbeeldkaartjes in het thema Vrolijk live gegaan op Kaartopmaat.nl. De eerste 31 geboortekaartjes onder dit thema zijn vers van de pers! Deze vrolijke geboortekaartjes kan je natuurlijk ook nog helemaal naar je eigen wensen aanpassen.

De nieuwste vrolijke geboortekaartjes zijn nu te krijgen op Kaartopmaat.nl.


U kunt niet meer reageren.