Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Gedicht voor jouw baby

Schrijf speciaal een gedicht voor jouw baby en zet deze op jullie geboortekaartje. “Gedichten zijn woorden van de ziel”, zei een bekende dichter ooit. Dus heb jij een mooi gedicht die je wil wijdde aan je pasgeboren kind, twijfel niet langer en ga naar Kaartopmaat.nl. Maak hier een geboortekaartje met gedicht voor die kleine hummel en laat zien hoeveel jullie kind voor jullie betekent.

Natuurlijk is het schrijven van een gedicht niet eenvoudig. Je wilt het natuurlijk perfect hebben, de juiste woorden en de gepaste gevoelens weergeven. Op geboortekaartje kan je niet alleen het gedichtje op het kaartje zetten, maar ook plaatjes toevoegen of bewerken, sjablonen en/of kaders plaatsen en inspiratie opdoen.

Geboortekaartje steunt jullie in de keuze die jullie nemen en zal daarom kwaliteit van de hoogste plank afleveren. Schrijf dus nu het gedicht voor jouw baby en plaats deze via Kaartopmaat.nl op jullie eigen ontworpen kaart.

 


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>