Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartjes gaan met hun tijd mee

Al vanaf de jaren veertig worden er in Nederland geboortekaartjes verzonden. Toen voornamelijk door de rijke mensen, nu doet eigenlijk iedereen het. Niet alleen de verzenders zijn veranderd, het hele kaartje is met zijn tijd mee gegaan. Waar er vroeger alleen de naam van het kindje en die van de ouders werd vermeld, is nu niks te gek meer. Geboortekaartjes zijn tegenwoordig heel erg hip en trendy. Met leuke plaatjes, eigentijdse kleuren en mooie illustraties zijn geboortekaartjes hartstikke hip geworden. Op Kaartopmaat.nl vind je een groot en uniek assortiment geboortekaartjes.

Hartjes en sterren
Om een goed overzicht te krijgen van alle geboortekaartjes, is het aanbod ingedeeld in een aantal categorieën. Jullie, als jong vrolijk koppel, zoeken natuurlijk een kaartje dat bij jullie past. In de categorie ‘Hip en Trendy’ staan geboortekaartjes die waarschijnlijk wel bij jullie passen! Met leuke hartjes, sterretjes en eigentijdse kleuren zijn deze geboortekaartjes super hip!

Heb je uit een vanHip geboortekaartje de geboortekaartjes een hip kaartje kunnen kiezen, maar is deze nog niet helemaal naar wens? Pas het geboortekaartje dan helemaal naar eigen wens aan met de gebruiksvriendelijke kaartenapplicatie. Verander de achtergrond, voeg nog een sterretje toe en plaats de foto van jullie wondertje. Dit alles maakt het geboortekaartje heel hip en persoonlijk!

Morgen bezorgd!
Heb je een keuze kunnen maken of zelf een hip geboortekaartje kunnen maken? Verstuur ze dan meteen via Kaartopmaat.nl. Dit gaat heel eenvoudig, het enige wat je hoeft te doen, is een adressenbestand toe te voegen en de rest gaat vanzelf. Doe je dit voor 15:00 dan zijn ze dezelfde dag nog op plaats van bestemming!

 

 

 

Kijk voor ‘Hip en Trend’ geboortekaartjes op Kaartopmaat.nl


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>