Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartjes hip

Dat geboortekaartjes hip zijn is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Vaak wordt toch gedacht aan oubollige kaartjes die puur zijn gecreëerd voor het overbrengen van informatie. Op Kaartopmaat.nl worden die gedachten weggevaagd. Maak de hipste kaarten en verras vrienden en familieleden.

De hippe kant van geboortekaartjes
Dat een geboortekaartje hip en lief tegelijk kan zijn wordt op Kaartopmaat.nl bevestigd. De lieve kant van het kaartje kan jij creëren door bijvoorbeeld een foto van jullie kindje toe te voegen. Een orignele tekst doet ook vaak wonderen. De hippe kant wordt benadrukt door een kleurig kader, een gevulde achtergrond of een aantal stoere figuurtjes.

Zo hip dat het een eigen categorie verdient
Kaartopmaat.nl vindt geboortekaartjes hip en dat blijkt ook als je rondneust op de website. Zowel voor de achtergrond en de kaders, als voor de figuurtjes zijn thema’s te vinden. Het thema hip ( en trendy ) staat er ook tussen. Laat je leiden door verschillende pagina’s vol voorbeelden. Geen mooie achtergrond? Dan kies je toch gewoon een andere. Jouw geboortekaartje zelf ontwerpen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Vind jij geboortekaartjes hip? Twijfel niet en kijk op Kaartopmaat.nl.Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>