Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Hippe geboortekaartjes

Het is bijna zover! Na zo’n negen maanden ziet jullie zoontje of dochtertje bijna het levenslicht. Om de geboorte bekend te maken aan familie, vrienden en collega’s, is een geboortekaartje een uitstekend middel. We leven in de 21e eeuw dus wat is er beter dan hippe geboortekaartjes?

Jouw creatie
Verras familie en vrienden met een hip geboortekaartje. Na het openen van de enveloppen schittert het kaartje in hun handen. Je staat verstelt van de kwaliteit van de hippe geboortekaartjes. Creëer het kaartje zelf door achter jouw computer objecten over het beeld te slepen. Niets is simpeler dan dat. Begin met een voorbeeldkaart of start blanco en maak een totaal eigen creatie op Kaartopmaat.nl. Verras familie en vrienden hoe jij dat wilt!

Proefdruk
Na het toevoegen van foto’s, tekst en kaders is het tijd om te kijken hoe de hippe geboortekaartjes er uiteindelijk uitzien wanneer ze op de deurmat van je familieleden en vrienden belanden. Bekijk het voorbeeld zorgvuldig en pas zo hier en daar nog wat kleuren en spelfouten aan. Dan is het tijd voor een voorbeeldje. Je krijgt een proefdruk thuisgestuurd inclusief envelop. Zo kun je kijken hoe het kaartje er op papier uitziet, dat is toch een andere ervaring dan grafisch.

Makkelijk betalen
Als alles in orde is kan je een hele lading bestellen van jou zelfgemaakte, hippe geboortekaartjes.  Wanneer je vóór 15:00 bestelt dan heb je de kaartjes de volgende werkdag al in huis. Ideaal en zonder extra kosten.

Maak en bestel nu jouw hippe geboortekaartjes op Kaartopmaat.nl.Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>