Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Hippe geboortekaartjes

Is het tijd om naar de winkel te gaan en te zoeken naar geboortekaartjes voor jullie kleine hummel? Stop dan nu met zoeken. Op Kaartopmaat.nl kan je jullie eigen geboortekaartjes maken en niet zomaar kaartjes. In plaats van die saaie kaartjes kan je nu hippe geboortekaartjes maken!

Zelf kaartjes maken
Bij Kaartopmaat.nl kan je zelf geboortekaartjes maken. Je kan ervoor kiezen om vanaf een leeg velletje te beginnen of gebruik te maken van een voorbeeldkaartje. Er zijn vele verschillende thema’s te vinden op de website. Zoals het thema hippe geboortekaartjes.

Thema hippe geboortekaartjes
Je kan bij dit thema allerlei dingen vinden. Er zijn tal van hippe figuurtjes, kadertjes, achtergronden en lettertypen. Doordat je jouw eigen hippe geboortekaartjes kan maken ziet het geboortekaartje er altijd speciaal en bijzonder uit. Net zo bijzonder en speciaal als jullie kleine hummel die eindelijk na negen maanden ter wereld is gekomen.

Foto uploaden
Daarnaast kan je ook een eigen gemaakte foto uploaden. De achtergronden, figuurtjes, kadertjes en kleurtjes kan je nog steeds gebruiken. Het enige wat je nog moet doen is het maken van een foto van jullie kleine baby’tje. Je kan er ook voor kiezen om een foto te maken van jouw zwangere buik of een foto van de echo. Maak niet uit wat je doet, als jullie het maar mooi vinden!

Heb je nu ook zo’n zin gekregen om een geboortekaartje voor jullie kleine te maken? Ga dan snel naar Kaartopmaat.nl voor hippe geboortekaartjes.Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>