Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartjes op z’n Hollands

Oudhollandse elementen zoals een houten schommelwieg en witte kanten gordijntjes, dat blijft een terugkerende mode in babykamers. Logisch ook, want het staat zo vertrouwd en snoezig. Daarom ook heeft Kaartopmaat.nl een brede keus in typisch Hollandse geboortekaartjes.

Geboortekaartjes? Hollands is hip!

Tulpen, koeien, botters, Delfts blauw en natuurlijk de leeuw van oranje – dat zijn de elementen waarmee de Hollandse geboortekaartjes vrolijk in het oog springen. De familie Siemensma koos voor hun zoon Dirk zo’n leuke Oranje-leeuw. Hun zoontje werd namelijk geboren tijdens de WK-finale.

Oranje-leeuw van Kaartopmaat.nl
“We hadden al een proefdruk bestelt via Kaartopmaat.nl van een kaart met een botter, omdat wij zelf ook zo’n scheepje hebben. Maar Dirk stelde zijn geboorte zo lang uit, dat hij echt tijdens de WK-finale werd geboren. Toen hebben we uiteindelijk gekozen voor de geboortekaart met de Hollandse leeuw! Jammer dat we verloren hebben, maar Dirk heeft daardoor superleuke geboortekaartjes op z’n Hollands. Ik denk dat niemand ooit z’n verjaardag nog vergeet!”

Neem ook een kijkje op Kaartopmaat.nl voor de leukste Hollandse geboortekaartjes.

 Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>