Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Leuke Hollandse geboortekaartjes

Naast succesvolle programma’s zoals ‘Boer zoekt Vrouw’, ‘Ik hou van Holland’ en ‘Wat vindt Nederland’ is er ook veel vraag naar een Hollands geboortekaartje. Windmolens, delfsblauwe hollandse figuurtjes, tulpen en klompen. Een echt Hollands geboortekaartje maak je zelf met het Hollandse thema op Kaartopmaat.nl!

Het is tegenwoordig echt in om een Hollands geboortekaartje te versturen. We vroegen Rob en Marjon waarom zij een Hollands geboortekaartje hebben besteld via Kaartopmaat.nl;

“Met Koninginnedag borrelde het Hollandse gevoel weer helemaal op en dat bracht ons op het idee om, naast een Hollandse naam voor onze kleine mop, ook een Hollands geboortekaartje te maken. Bij Kaartopmaat.nl vonden wij een prachtig Hollands geboortekaartje. We hebben dit voorbeeld geboortekaartje iets geoptimaliseerd met verschillende Hollandse items; het werkte echt heel eenvoudig om dit toe te voegen aan het geboortekaartje.

Vòòr de geboorte van Anouk hebben wij eerst een proefkaartje besteld. De kwaliteit beviel ons uitstekend! Na de geboorte van Anouk hebben we de volgende dag circa 100 kaartjes laten bezorgen. De reacties van onze vrienden en familie waren stuk voor stuk super enthousiast”!

 

 

 

 

 

 

 

 


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>