Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Hollandse geboortekaartjes

Jullie kindje is in Nederland geboren en dan is er niets leuker dan dat in een Oerhollandse stijl te laten weten. Familie en vrienden zullen verrast zijn door de Hollandse kaders en figuren die op Kaartopmaat.nl te vinden zijn. Laat je creativiteit maar los en maak nu Hollandse geboortekaartjes.

Kies eenvoudig de juiste achtergrond
Voordat je de klompen en kazen over het beeld schuift, kies je een afbeelding die je voor de Hollandse geboortekaartjes wilt gebruiken. Op Kaartopmaat.nl kan je een afbeelding uitzoeken die voor je is klaargezet. Echter is het ook mogelijk om zelf een afbeelding te uploaden. Het is zo gepiept en op die manier kan je zelf bepalen hoe het kaartje er uit komt te zien.

Hollandse kaders en figuurtjes
Nu is het tijd voor het kader, de figuurtjes en de tekst. Vind je het leuk om lekker te spelen met de kaders? Dan kan je er zelfs voor kiezen om een kader van een ander thema te kiezen. Dan maak je nog steeds Hollandse geboortekaartjes maar je geeft ze een ander tintje mee. Denk aan retro, hip of zelfs Kerst. Voeg daarna de leukste Hollandse figuurtjes toe om het beeld nog mooier te maken. Voor de finishing touch schrijf je nog een leuk tekstje op de kaart in het lettertype naar keuze.

Geintresseerd? Wacht dan niet langer en maak zelf Hollandse geboortekaartjes op Kaartopmaat.nl.Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>