Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Hollandse geboortekaartjes

Iedereen houd van Holland! Het is en blijft jouw koude kikker landje, waar je altijd naar terug komt. Daarom hebben we ook speciaal Hollandse geboortekaartjes die je kunt bestellen bij Kaartopmaat.nl.

Editor

Door een gebruiksvriendelijke editor kan je gemakkelijk een kaartje in elkaar zetten. Geen gestress en geen gedonder, lekker ‘easy’. Daarnaast is het ook hartstikke leuk om een Hollandse geboortekaatjes te maken, vooral als je bijna moet bevallen en je eigenlijk niets meer kan doen.

Lekker creatief werken

Op de website kan je een grote collectie vinden aan voorbeeldkaartjes die je ook meteen kan gebruiken voor jouw eigen geboortekaartje. Ook kan je heel veel achtergronden, kaders, illustraties, kleuren en lettertypes vinden waar je jouw Hollands geboortekaartjes perfect mee maakt. Je kan echt alles gebruiken wat je wilt.

Lekker makkelijk versturen
Het versturen van de kaarten gaat ook gemakkelijk op Kaartopmaat.nl. Je hoeft niet alle adressen in te vullen maar maak gewoon een Excel bestand met alle adressen en uploadt het. Gewoon lekker makkelijk en niet ingewikkeld. Als je de kaarten besteld voor 15.00 uur dan zijn ze de volgende werkdag al bij familie en vrienden op de deurmat.

Op Kaartopmaat.nl kan je nu je geboortekaartje zelf ontwerpen. Mak dus snel jouw eigen Hollandse geboortekaartjes.U kunt niet meer reageren.