Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Hollandse geboortekaartjes

Typische Hollandse kenmerken zijn vrolijkheid en delfts-blauwe motieven. Zie je dat ook wel zitten voor de geboortekaartjes van jouw kleine? Ga dan snel naar Kaartopmaat.nl en ontwerp hier jouw eigen Hollandse geboortekaartjes.

Zelf een geboortekaartje maken
Koeien, molens, bloemen en nog veel meer vind je allemaal op Kaartopmaat.nl. Deze figuren kan je allemaal toevoegen aan jouw eigen geboortekaartjes. Kies een van de vele Hollandse achtergronden, kaders en voeg een paar typisch Hollandse figuren toe aan die geboortekaartjes. Je kunt met alle gemak zelf Hollandse geboortekaartjes ontwerpen.

Een foto gebruiken
Die leuke Hollandse geboortekaartjes maak je helemaal af met een vrolijke foto van jouw kleintje. Upload de foto en plaats het gemakkelijk in het geboortekaartje, precies zoals jij wilt. Alleen nog de mooie woorden die de komst van jouw kleine bevestigen en de kaartjes zijn klaar voor verzending!

Maak zelf van die typische Hollandse geboortekaartjes op Kaartopmaat.nl.

 Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>