Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Hollandse geboortekaartjes, we kunnen niet zonder

Hoe verder we in de tijd zijn, hoe meer we terug zien van het Hollandse en zelfs het Oud-Hollandse gevoel. Het ouderwetse gezellige en knusse huiskamergevoel wordt steeds vaker geschetst in diverse televisiecommercials en –programma’s. We zien veel diensten en producten vernederlandsen. Biologische etenswaren en al het andere van pure Hollandse bodem zien wij graag in de schappen liggen. En dat is niet zomaar het geval. Wij houden van Holland.

Ook geboortekaartjes op z’n Hollands
En wat is nu precies wat ons dat Hollandse gevoel geeft? Zijn het de momenten van gezelschap? Het soort eten? De spelletjes? Ja, dat is het natuurlijk allemaal. Maar wat zeker meehelpt aan het Hollandse gevoel is het Hollandse design dat op veel producten wordt gebruikt. Je kan er alle kanten mee op. Zo ook op de Hollandse geboortekaartjes van Kaartopmaat.nl. Een van de achttien thema’s van deze kaartenservice is volledig gericht op het Hollandse design.

Delfts blauw, tulpen en klompjes
Rood-wit-blauwe vlaggen, koeien en molens. Alle facetten kun je gebruiken bij het ontwerpen van jouw eigen Hollandse geboortekaartjes. In de kaartenapplicatie kan je namelijk zelf verschillende illustraties toevoegen. Je hebt keus uit diverse kaders en achtergronden. Het is zelfs mogelijk om je eigen foto te uploaden en die te gebruiken als achtergrond. Kortom, je kan het geboortekaartje zo Hollands maken als je zelf wil.

Hoe Hollands is het geboortekaartje voor jouw zoontje of dochtertje geworden? Deel je ideeën hier of laat je nog meer inspireren.

hollandse geboortekaartjesIs een Hollands geboortekaartje iets  voor jouw dochtertje of zoontje? Kies dan dit thema op Kaartopmaat.nl.


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>