Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

De naam maakt de man

De eerste paar seconden dat je iemand ontmoet vorm je al een beeld over diegene. Binnen die paar seconden heb je al je mening klaar en is die gene afgeschreven of juist goedgekeurd. Hoe fijn om dan binnen te komen met een stevige hand terwijl je zegt: ‘Ik ben Napoleon‘. Een dergelijke naam dat alle meisjes hun hoofd omdraaien om te kijken wie er nu binnenkomt met die gave naam. En laat dat dan ook nog eens een naam zijn waardoor je zoon niet de rest van zijn leven gepest wordt.

 

Laten we het een naam geven

Maar waar haal je nou juist die gave unieke jongensnamen vandaan? Wil je op zoek naar een echte unieke jongensnaam dan kun je die het beste zelf bedenken, dan is de kans groter dat niemand anders hem in hetzelfde boekje heeft zien staan. Maar een duwtje de richting in voor het vinden van unieke jongensnamen is altijd handig.

 

Kort, vlot en hip

Tegenwoordig is het steeds hipper om een korte naam te kiezen. Denk hierbij aan Flip, Kai, Jelte, Mex, Mink en Pelle. Is dit niets voor jou en wil je meer voor een echte stoere naam gaan, ga dan voor iets in de trant van Bliksem, Donder, Storm of Spijker. Bedenk zelf een coole en stoere naam en dan heb jij zeker voor de kleine een unieke naam!

 

Bij elke naam een geboortekaartje

Twijfel je tussen de unieke jongensnamen Appel, Peer of Banaan, het maakt niet uit voor welke je gaat. Op Kaartopmaat.nl vind je een leuke en passende geboortekaart. Met keuze uit een groot assortiment vind je allerlei geboortekaarten op Kaartopmaat.nl die leuk, stoer, grappig of gaaf zijn.

 

Kijk snel op Kaartopmaat.nl voor alle coole, gekke en lieve geboortekaartjes!

 


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>