Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Hipperdepip

Leuke, hippe en vlotte babynamen wilt natuurlijk iedereen voor haar kinderen. Alleen wat zijn hippe babynamen? Je hebt allerlei soorten hip. De hippe namen van de laatste jaren zijn vooral vlot en kort.

 

Hip en kort

Als hippe namen voor een meisje kom je vaak de volgende tegen: Bloem, Coco, Eef, Fiep, Flo, Jip, Kris, Lot, Lou, Mees, Meis, Pien, Pip of Wies.

Bij hippe babynamen voor jongens moet je meer denken aan: Bink, Cas, Daaf, Faas, Finn, Joe, Mels, Mick, Quint, Raf, Roel, Tijn, Toby, Walt of Wolf.

 

Hip als bij de sterren

Wie weet er nou meer over hip zijn dan de sterren. Zij flaneren dagelijks over straat in de hipste en nieuwste outfits. Ze troeven elkaar af qua hipheid. Niet alleen als het gaat om kleding en kapsels, maar ook als het gaat over de namen van hun kinderen.

Het populairst onder de celebrities is een kleur als baby naam. Blue en Violet zijn erg in trek. Op de tweede plek in het in Hollywood erg in trek om je kinderen naar een bekende schrijver te noemen. Gevolgd door het vernoemen van de kleine naar een stad. Naast Paris komen steden als Memhips, Phoenix en Dalles voorbij. Verder komen er in de top tien voor als muziek sterren, fruitsoorten, landen en stripboekhelden. Al op inspiratie gekomen?

Hip zoals de celebs

Wil jij net als de sterren overzee je kindje een hippe baby naam geven. Ga dan voor Rood, Aardbei, Amsterdam of Arnon Grunberg. Dan weet je zeker dat je er helemaal bij hoort. Blauw, Appel, Parijs of Shakespeare mag ook, maar die zijn minder origineel.

Hoe je ook besluit de kleine spruit te gaan noemen, op Kaartopmaat.nl vind je voor alle hippe babynamen een passend en ultra hip geboortekaartje. Je kunt op Kaartopmaat.nl ook zelf de hipste geboortekaartjes maken of aanpassen.

 

Kijk op Kaartopmaat.nl voor de hipste geboortekaartjes!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>