Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Jongensnaam


Het is een geweldige ervaring om zwanger te zijn. Mensen die nog nooit zwanger zijn geweest weten niet hoe dit voelt. Het enige wat lastig is, is het vinden van een leuke jongensnaam!

Jullie zoon draagt de naam voor altijd dus je hebt wel een druk op je schouders om een leuke naam te vinden. Je kan kiezen voor een stoere jongensnaam, klassieke jongensnaam, modern of een combinatie van alle drie.

Er zijn boeken vol met namen waaruit je kan kiezen. Maar deze boeken lezen alle ouders die een kindje verwachten, het is dus niet meer uniek. Als er een naam tussen zit die jij echt leuk vindt, dan moet je je niet tegenhouden. Maar je kan ook een unieke jongensnaam uitkiezen door te combineren.

Je kan verschillende namen combineren om tot één naam te komen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor Gert-Jan of Klaas-Jan. Of je maakt gewoon zelf een eigen naam. Je kan echt alles doen want alles is mogelijk!

Heb je een leuke jongensnaam gevonden? Vergeet dan niet een geboortekaartje te maken, dat kan op Kaartopmaat.nl

 

 Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>