Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaart met eigen foto

Een geboortekaart met eigen foto is wel de meest persoonlijke en originele vorm van een geboortekaart. Zo’n geboortekaart kun je zelf maken op Kaartopmaat.nl. Gemakkelijk én leuk om te doen!

Stap 1: Kies je kaart
De eerste stap is het maken van een keuze: wil je met een blanco kaart beginnen waarbij je elk element, zoals een achtergrond, een kader of leuke illustraties, zelf uit kiest, of wil je beginnen met een voorbeeldkaart? Van zo’n voorbeeldkaart kun je nog elk element veranderen tot dat het geheel naar jouw smaak is.

Stap 2: Maak je kaart
Nu begint echt het maken van je geboortekaart met eigen foto. Je kunt direct een foto van je baby uploaden en dan een kader, achtergrond en illustratie toevoegen. Een tip: begin met de achtergrond, kies dan een kader en kijk dan welke illustraties je er bij wilt.

Stap 3: Verstuur je kaart
Yes! Nu ben je klaar met je eigen, persoonlijke geboortekaart waarop iedereen kan zien hoe lief jouw baby is. Versturen doe je door een adressenbestand te uploaden of de enveloppen en geboortekaarten naar je huis te laten versturen, waar je alsnog zelf de adressen op de enveloppen kan schrijven.


U kunt niet meer reageren.