Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Kaarten maken

Gefeliciteerd met jullie kindje! Binnenkort is de wereld een klein mannetje of vrouwtje rijker, met dank aan jullie. Om dit geweldige nieuws met familie en vrienden te delen stuur je geboortekaartjes. Om dat alles een leuke wending te geven kan je ook zelf kaarten maken. Op Kaartopmaat.nl gaat dat snel en eenvoudig.

Voor ieder wat wils
Op Kaartopmaat.nl laat je jouw oog glijden over de verschillende thema’s. Voor de achtergrond van jullie geboortekaart kan je bijvoorbeeld kiezen voor een Hollands tintjeĀ in de vorm van een rood-wit-blauwe vlag. Hippe achtergronden zitten ook tussen de, door de website geselecteerde, achtergronden. Dat is speciaal gedaan voor de ouders die graag moderne kaarten willen maken.

Geboortekaartjes maken is leuk
Een mooi kader zorgt voor een mooi begin van het geboortekaartje. Begin…? Ja zeker, want er zijn nog veel meer mogelijkheden. Op Kaartopmaat.nl is kaarten maken leuk. Na het kadertje is het tijd om figuurtjes te plaatsen en om een leuke tekst toe te voegen. Jouw boodschap is belangrijk daarom er zijn vele mogelijkheden voor het toevoegen van jouw tekst. Verander het lettertype, de kleur en de grootte van de boodschap. Kortom: Het is jouw kaartje dus jij bepaalt hoe die er uit komt te zien.

Op Kaartopmaat.nl kan je zelf kaarten maken. Laat je meeslepen door de verscheidene opties en vervul jouw wensen.Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>