Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Zelf geboortekaartje maken

Ben je aan het zoeken naar manieren om aan een mooi geboortekaartje te zoeken dat helemaal bij jullie en jullie kindje past? Eén van die manieren is bijvoorbeeld zelf je geboortekaartje maken. Zelf je geboortekaartje maken heeft namelijk vele voordelen.

Een beetje van jou, en een beetje van Kaartopmaat.nl
Een van die voordelen als je zelf het geboortekaartje aan het maken bent, is dat je geen verstand hoeft te hebben van ingewikkelde design-programma’s. Bij een aanbieder zoals Kaartopmaat.nl kun je gratis gebruik maken van de mooiste illustraties, achtergronden en kaders. Maar je kunt zelf het geboortekaartje naar eigen smaak indelen. Voeg een foto van je baby en een leuke tekst toe en je bent klaar met het ontwerp.

Wat te doen als je klaar bent met zelf je geboortekaartje maken
Als je klaar bent, kun je een adressenbestand uploaden om online alle geboortekaartjes direct naar jullie vrienden en familie sturen. Óf je kunt besluiten om het geboortekaartje op te slaan, als je het bijvoorbeeld nog aan je partner wilt laten zien of nog aan het wachten bent op de foto van je baby –wie weet moet je baby nog geboren worden!

Wil jij jouw geboortekaartje zelf ontwerpen? Als je meer inspiratie nodig hebt, kijk dan eens naar de voorbeelden in dit artikel.Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>