Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Een geboortekaart klassiek maken

Een geboortekaartje hoort erbij. Bij de geboorte van jullie kindje, wil je het leukste geboortekaartje opsturen. Er zijn verschillende soorten geboortekaartjes, maar welke past nou het beste bij jullie kindje? Houd het gewoon lekker simpel en kies voor een klassieke geboortekaart.

Origineel
Een tijd geleden kon je alleen kiezen uit de standaard geboortekaartjes. Iedereen kan al een keer zo’n zelfde geboortekaart ontvangen. Het is juist leuk om een uniek geboortekaartje versturen. Op Kaartopmaat.nl kun je unieke geboortekaartjes ontwerpen en ze zijn zo uniek, omdat je ze zelf kunt ontwerpen. Niemand zal dezelfde ideeën hebben als jullie dus het blijft een origineel kaartje!

Klassiek ontwerpen, zo gebeurd
Een geboortekaart klassiek ontwerpen is makkelijk. Door de handige kaartenapplicatie en talloze mogelijkheden kun je het kaartje zo klassiek maken als je zelf wilt. Voeg klassieke kaders toe, illustraties en verander de achtergrond en het kaartje veranderd in een echt klassiek geboortekaartje. Een geboortekaart klassiek maken is dus erg makkelijk.

Ouderwets
De klassieke geboortekaartjes bestellen is ook gemakkelijk. Je kunt jouw eigen adressenboek uploaden en de kaartjes zullen direct met de post verstuurd worden. Als je de geboortekaart klassiek wilt versturen, dus op de ‘ouderwetse’ manier, kun je de kaartjes ook allemaal naar jouw eigen adres laten versturen. Dan kun je de geboortekaartjes zelf op de post doen wanneer je zelf wilt!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>