Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Klassiek en uniek tegelijk

Voor de meeste mensen kan het tegenwoordig niet gek genoeg. Zelfs bij het maken van het geboortekaartje houden ze van tierelantijntjes, grappige illustraties en een grappige foto. Natuurlijk is dit helemaal niet erg, je moet altijd een kaartje kiezen dat bij jou past. Is zo’n uitbundig kaartje niks voor jou dan is het voor jou misschien leuk om een klassiek geboortekaartje te kiezen. Op Kaartopmaat.nl vindt je de leukste en mooiste klassieke geboortekaartjes!

Typisch klassiek
Sierlijke lijnen en zachte kleuren typeren dit thema. De mooie letters maken het kaartje tot een echt klassiek geboortekaartje. Heb je een leuk kaartje gevonden maar wil je net iets veranderen, bijvoorbeeld het kader, dan kan dat natuurlijk. Op Kaartopmaat.nl kun je alle (klassieke)geboortekaartjes helemaal aan passen naar eigen wens. Dit gaat heel gemakkelijk met de handige kaartenapplicatie. Hoe dat precies werkt wijst zich vanzelf op Kaartopmaat.nl

Uniek, klassiek en heel persoonlijkKlassiek geboortekaartje
Wil je graag nog een stapje verder en het klassieke geboortekaartje helemaal zelf ontwerpen dan kan dat uiteraard ook. In een aantal simpele stappen creëer je op Kaartopmaat.nl een mooi, uniek en super persoonlijk klassiek geboortekaartje.

Je begint met een blanco kaartje en voegt alle onderdelen zelf toe. Plaats bijvoorbeeld een leuke foto of klassieke afbeelding als voorkant, kies een achtergrond kleur, voeg een klassiek kader toe, plaats illustratie en niet te vergeten: plaats een leuke (al dan niet zelf verzonnen) tekst.
Als je helemaal tevreden bent met je klassieke geboortekaartje kun je hem bestellen. Doe je dit voor 15:00 dan gaan ze dezelfde dag nog op de post!

Kun je niet wachten om zelf een mooi klassiek geboortekaartje te maken? Ga dan naar Kaartopmaat.nl


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>