Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Klassiek geboortekaartje

De oude generatie is niet vergeten. Op Kaartopmaat.nl maak je namelijk een klassiek geboortekaartje voor jullie kindje. Vind je klassiek veel meer zeggen dan een hippe of vrolijke variant? Kijk dan snel op de website.

Een klassieke letter
Een klassiek geboortekaartje verschilt van andere kaartjes door het oude karakter. De kleuren blauw en wit komen veel naar voren voor een jongenskaartje en voor de meisjes doet de kleur roze vaak haar intrede. Kaartopmaat.nl maakt het mogelijk om als achtergrond een klassieke letter te gebruiken. Je kan dan nog wat dingen aanpassen of laten zoals het is, en zo de eerste letter van de naam van jullie kleine laten pronken op het kaartje.

Een klassiek kader
Een kader maakt een klassiek geboortekaartje compleet. Daar waar een kader voor een ander type kaartje gewoon een toevoeging is, is het in dit geval belangrijker. Door een mooie rand straalt het kaartje iets klassieks uit. Kaartopmaat.nl speelt hier op in door een groot aantal klassieke kaders aan te bieden. Van dik tot dun en van recht tot verschillende vormen, er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Hoe komen de klassieke geboortekaartjes van jullie kleintje er uit te zien?

Wil jij een klassiek geboortekaartje ontwerpen? Ga dan aan de slag op Kaartopmaat.nl.Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>