Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Klassiek geboortekaartje

Een klassiek geboortekaartje brengt de traditie terug die lang is weggeweest. Sierlijke vormen, in de stijl van Barok, of een mooie illustratie van een letter zoals de monniken afbeelden op elke pagina van hun heilige boek. Kaartopmaat.nl houdt deze stijl in ere door er een hele sectie op hun website aan te wijden.

Talloze vormen, kleuren en illustraties zijn toe te passen. Men kan er duizenden exemplaren mee maken, maar uiteindelijk zijn het toch weer de klassieke geboortekaartjes dat de meeste aandacht trekt.

Stromingen zoals Jugendstil en de Barok vallen binnen het klassieke segment. Sierlijkheid, status en netheid komen direct ter gedachte. Wanneer er een klassiek geboortekaartje wordt ontworpen, straalt dat klasse uit.

Dit is precies waar Kaartopmaat.nl voor staat; het maken van een geboortekaartje die het geluk, het gevoel en de klasse van jullie kind uitstraalt.

Je kan nu ook jouw klassiek geboortekaartje zelf ontwerpen op Kaartopmaat.nlLeave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>