Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Klassiek geboortekaartje

Jullie kindje is bijna volgroeid en klaar om jou lichaam te verlaten. Een geboortekaartje is uitermate geschikt om de geboorte bekend te maken. Vind jij al die moderne frutsels maar helemaal niets? Maak dan klassieke geboortekaartjes op Kaartopmaat.nl.

Een kunstzinnig geboortekaartje
Een rustiek kaartje voor jullie baby’tje is alles behalve saai. Een klassiek geboortekaartje bevat deze elementen. Over elementen gesproken; die zijn in grote getale te vinden op Kaartopmaat.nl. Kaders zijn er vindbaar in verschillende stijlen, die de ouderwetse kunst presenteren. Denk bijvoorbeeld aan kunststromingen als barok en gotisch, die zich weergeven aan de vier zijden van jouw zelfgemaakte geboortekaartje.

De klassieke letter als boegbeeld
Al enig idee over de naam van jullie kleine popje? Het is ook leuk om de voorkant van een klassiek geboortekaartje te vullen met een grote klassieke letter. Iedereen is natuurlijk benieuwd naar de naam die schuilgaat achter die mooie klassieke letter. Een rustige kleur roze voor een meisje en een blauwe variant voor een jongetje zijn volgens Kaartopmaat.nl populair onder de (toekomstige) ouders die een klassiek geboortekaartje hebben gemaakt. Dan kan je de binnenkant vervolgens vol zetten met een leuk tekstje en informatie over de kleine.

Wil je je onderscheiden van de rest? Maak dan een klassiek geboortekaartje op Kaartopmaat.nl. Kwaliteit en plezier met het ontwerpen van je eigen geboortekaartje gegarandeerd.Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>