Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Klassiek geboortekaartje op de post

Houd je van klassieke muziek of heb je een klassieke inrichting? Dan houd je vast en zeker ook van een klassiek geboortekaartje. Veel geboortekaartjes zijn druk en modern, maar op Kaartopmaat.nl kun je gemakkelijk en snel klassieke geboortekaartjes ontwerpen.

Alles zelf in de hand
De geboortekaartjes kun je zo klassiek maken als je zelf wilt. Het toevoegen van klassieke items is natuurlijk niet buitengesloten. Je kunt ook een klassieke tekst plaatsen. Deze kun je zelf verzinnen of je kunt een leuk geboortegedichtje uit het aanbod op de weblog van Geboortekaartje-tekst kiezen. De tekst, achtergrond, illustraties en kaders heb je helemaal zelf in de hand. Je kunt alles zelf bepalen. En twijfel je nog over het ontwerp? Bestel dan eerst een proefkaartje en daarna kun je altijd nog het kaartje aanpassen en definitief bestellen.

Denk klassiek
Het bestellen gaat daarentegen wel op een zeer moderne manier. Door enkele klikken op de knop kun de klassieke geboortekaartjes bestellen en direct op de post doen. Als je de kaartjes liever zelf op de post doet, is dit ook geen probleem. Dan bestel je een pakket met de klassieke geboortekaartjes en deze zul je dan thuis ontvangen. Dan kun je de kaartjes, wanneer jij zelf wilt, op de post doen! Een klassiek geboortekaartje is dus niet ingewikkeld en kun je helemaal zelf ontwerpen. Denk klassiek en ontwerp leuke, klassieke geboortekaartjes.

 

Wil je ook een klassiek geboortekaartje ontwerpen voor jullie kleine meid of zoon? Ga dan klassiek te werk op Kaartopmaat.nl.


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>