Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Klassieke geboortekaartjes

Houd jij er niet van om met de mode en trends mee te gaan? Maar ben jij iemand die gewoon zijn eigen trend zet en meer houdt van de klassieke (oude) dingen? En krijg je ook nog eens een kleine baby’tje? Dan ben je hier op het juiste adres. Op Kaartopmaat.nl kan je zelf klassieke geboortekaartjes maken.

De mode en de trends veranderen tegenwoordig zo vaak dat je het soms niet eens bij kan houden. Dat hoeft ook niet. Je kan gewoon bij het vertrouwde oude blijven, ook met het maken van geboortekaartjes. Kaartopmaat.nl heeft namelijk het thema klassiek in het assortiment.

Onder het genre klassieke geboortekaartjes kan je alle onderdelen vinden die met klassiek te maken hebben. Zoals de achtergronden, lettertype, kaders, kleuren en figuurtjes. En het leuke is dat je de geboortekaartjes helemaal zelf kan maken. Hiermee ben je toch nog een beetje bezig met de trend van vandaag.

Ook kan je er voor kiezen om een foto te plaatsen als achtergrond op jouw geboortekaart. Zo zien familie en vrienden direct hoe die kleine er uit ziet. Zij hebben immers ook met smacht gewacht om te zien hoe jullie kleintje eruit ziet.
Het versturen van jouw klassieke geboortekaartjes is ook zo gedaan. Je kan alle kaarten online versturen zonder naar de brievenbus te lopen. Hoe handig is dat!? Het enige wat je hoeft te doen is een Excel bestandje uploaden met alle adressen erin. Of je kan er voor kiezen om het handmatig in te voeren.

Wacht niet langer en bestel jouw klassieke geboortekaartjes bij Kaartopmaat.nl

  h423, w632, naar –>http://www.Kaartopmaat.nl/voorbeeld-kaarten/klassiek


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>