Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Klassieke geboortekaartjes

Een baby krijgen is iets moois. Een deel van jou help jij de wereld opkomen. De zwangerschap is een bijzondere ervaring. Maar de bevalling kan best pijnlijk worden.  Deze pijn ben je snel vergeten als je die kleine vast hebt in je armen. Deze mooie ervaring wil je natuurlijk delen met familie en vrienden. Je kan mooie klassieke geboortekaartjes maken op Kaartopmaat.nl.

Modern en klassiek
Veel mensen houden van modern, maar er zijn ook mensen die klassieke dingen ook heel erg mooi vinden. Nu is er een modern concept waarmee je oude, klassieke geboortekaartjes kunt maken. Met een gebruiksvriendelijke editor, heb jij zo een kaartje gemaakt.

Zelf knutselen
Je kan jouw geboortekaartje helemaal zelf maken. Op Kaartopmaat.nl kan je het thema klassiek vinden. Hier vindt je allemaal afbeeldingen, achtergronden, kaders, kleuren en lettertypes die te maken hebben met klassiek. Omdat je hem zelf maakt wordt het altijd een uniek kaartje.

Versturen
Jouw klassieke geboortekaartjes worden ook snel verstuurd. Jij hoeft bijna niets te regelen en te doen. Kaartopmaat.nl verstuurd het voor je en TNT Post zorgt dat het op de deurmat valt van jouw familie en vrienden. Het enige wat jij hoeft te doen is een bestandje uploaden met alle adressen.

Ga snel naar Kaartopmaat.nl en maak jouw klassieke geboortekaartjes.U kunt niet meer reageren.