Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Klassieke geboortekaartjes zijn weer in!

De geboorte van je kind is een mijlpaal in je leven. Steeds meer jonge ouders versturen daarom klassieke geboortekaartjes. Voor hun gevoel past een stijlvolle kaart beter bij de grote betekenis van dit moment. Het is een opvallende trend, die onder andere door Kaartopmaat.nl wordt gesignaleerd. Vandaar dat deze online kaartenservice zijn serie klassieke geboortekaartjes recent met een aantal nieuwe klassieke ontwerpen heeft uitgebreid.

Van klassieke geboortekaartjes tot hip design
Kaartopmaat.nl is een mooi verzorgde website met prachtige kaartencollecties die in “echt” drukwerk worden omgezet. Het aanbod is specifiek gericht op jonge (aanstaande) ouders die op zoek zijn naar iets bijzonders. De klassieke ontwerpen en illustraties zijn exclusief en van hoog niveau. Het assortiment is onderverdeeld in verschillende stijlen en varieert van klassieke geboortekaartjes met een stijlvolle lettering, tot hip en kleurig of modieus, zoals Hollands en Retro.

Bekijk klassieke geboortekaartjes op de site
Heb je nog geen besluit genomen over het soort geboortekaartje dat je straks wilt versturen? Bekijk dan eens de klassieke geboortekaartjes op Kaartopmaat.nl. Deze webservice heeft een zeer goede naam wat betreft de kwaliteit van het drukwerk en de gebruikte papiersoorten.

Als je twijfelt, bestel dan een proefdruk zodat je kunt zien wat je koopt. Tegen kostprijs krijg je een voorbeeld toegestuurd. En wil je het jezelf helemaal makkelijk maken: upload dan je adressenlijst in Excel en Kaartopmaat.nl regelt de volledige verzending aan alle geadresseerden via TNT Post!

Zoek je mooie klassieke geboortekaartjes? Surf dan naar Kaartopmaat.nl


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>