Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Zoek jij een strak geboortekaartje?

Een geboortekaartje is heel erg persoonlijk. Het is de mededeling dat jullie lieve baby’tje is geboren, jullie trots. Het is dus belangrijk dat er aan het kaartje een hele persoonlijke tint zit. Voor sommige mensen is het leuk om zoveel mogelijk tierelantijntjes, afbeeldingen en kleuren te gebruiken. Maar ben jij meer een rustig type dan is een strak geboortekaartje van Kaartopmaat.nl meer voor jou. Deze kaartjes zijn te herkennen door de rustige uitstraling door middel van strakke lijnen en weinig poespas.

Klassiek, Hip en Silhouetten
Op Kaartopmaat.nl zijn heel veel soorten geboortekaartjes verdeeld in 26 categorieën. Voor een strak geboortekaartje kun je het beste bij de categorieën ‘Klassiek’, Hip en Trendy’ en ‘Silhouetten’. Deze kaartjes hebben allemaal gemeen dat ze veel klasse en rust uitstralen. Dit komt voornamelijk doordat er met veel rechte lijnen, weinig verschillende kleuren en een gedoseerde hoeveelheid afbeelding wordt gewerkt.

Ontwerp zelf een strak geboortekaartje
Zie je tussen het grote assortiment geen strak geboortekaartje dat helemaal aan jouw eisen voldoet? Ontwerp dan helemaal zelf een strak geboortekaartje! Dit is heel leuk om te doen en helemaal niet moeilijk. Op Kaartopmaat.nl maak je heel eenvoudig en snel een strak geboortekaartje met de handige kaartenapplicatie. Je begint met het kiezen van het formaat en vervolgens voeg je de onderdelen toe die jij er op wilt hebben. Denk dan aan een afbeelding, de achtergrond kleur en natuurlijk een mooie tekst.

Voor alle mogelijkheden kijk je op Kaartopmaat.nlstrak geboortekaartjes


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>