Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Meisjesnamen

Een dochter krijgen is het mooiste geschenk op aarde. Je bent voor altijd verbonden met elkaar. Alles wat je vanaf dat moment doet, doe je met je dochtertje in jouw achterhoofd. Het bedenken van meisjesnamen is dan ook een moeilijk traject.

Kiezen
Niet alleen jij moet het mooi vinden, ook jouw partner. Het levert vaak discussies op. “Ik vind deze naam veel mooier dan die” “Nee ik wil dat mijn dochter deze naam krijgt!”. Deze quotes worden regelmatig over en weer naar elkaar gesmeten. Het hoeft natuurlijk niet want sommige stellen weten meteen welke meisjesnaam ze hun dochter willen geven.

Generaliseren
Een naam wordt ook vaak gekoppeld aan de generatie waarin we leven. Vroeger was het vaak ‘Maria’, ‘Rita’ of ‘Anita’. Tegenwoordig willen de mensen een wat moderne naam zoals ‘Noah, ‘Sophie’ of ‘Sanne’. Maar je ziet ook weer de wat klassiekere namen terugkomen.

Nadenken

Als je dan een lijstje hebt met leuke meisjesnamen moet je er goed over nadenken welke het wordt. Jouw dochter zit er namelijk wel haar hele leven eraan vast. Het moet natuurlijk ook bij jullie passen. Zolang jullie maar blij zijn met de naam en zeker weten dat jullie er geen spijt van krijgen, is het de perfecte naam.

Geboortekaartje maken

De naam is gekozen, wat nu? Nu moet er ook gedacht worden aan geboortekaartjes. Op Kaartopmaat.nl kan je zelf jouw kaartje maken. Er is een grote collectie aan voorbeeldkaartjes die je kan gebruiken en dan nog veranderen. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om jouw geboortekaartje helemaal zelf maken. Je kan achtergronden kiezen, kadertjes, afbeeldingen, lettertypes en kleuren. Ook kan je een eigen foto uploaden.

Is de naam gekozen en moet er aan de geboortekaartjes gedacht worden? Ga dan snel naar Kaartopmaat.nl.

 Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>