Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Bijzondere geboortekaartjes bij adoptie

Komt jouw kindje binnenkort eindelijk thuis na een lange periode van wachten? Maar weet je niet precies wat voor soort kaart je op de post moet doen? Neem dan een kijkje bij de geboortekaartjes van Kaartopmaat.nl, onder de collectie ‘vrolijke adopties’. Wil je liever nog wat goede ideeën opdoen? Lees dan verder.

Er zijn al veel blogs geschreven over geboorte en zwangerschap. Maar wat nou als je een kindje krijgt, maar niet uit je eigen buik? Dit blog is speciaal gewijd aan toekomstige vaders en moeders, die door adoptie straks hun kindje in de armen kunnen houden. Adoptie is vaak een lang en moeilijk proces. Advies en wijze raad op dit gebied zou dan ook meer dan welkom zijn. Een vaak terugkerend onderwerp is: ‘het geboortekaartje’. Wat voor tekst moet ik plaatsen? Welke afbeelding is hierbij geschikt?  Om je een beetje op weg te helpen zijn hier een aantal teksten voor op je geboortekaartje. Deze kun je letterlijk overnemen of ter inspiratie dienen.

–  ‘Familie is niet gebaseerd op onze genen,
Het is ontstaan en opgebouwd uit liefde.

‘Ze kozen mij,
ze wilden mij.
Ik groeide in hun hart,
Ik was het stukje dat miste.
ze houden van mij,
ik ben geadopteerd.’


–  ‘De adoptie kostte tijd,
De liefde was meteen aanwezig.’

– ‘Door adoptie ontstond een prachtige

boom bestaande uit liefde.’

 

–  ‘Je groeide niet onder mijn hart,
maar in mijn hart.

Je kunt deze tekst op de voorkant zetten of aan de binnenkant plaatsen. Uiteraard kun je je ook laten inspireren door de cultuur, rituelen of natuur van het land waar jouw kindje mee verbonden is. Het plaatsen van een foto is ook een leuke, originele manier om jouw familie en vrienden kennis te laten maken met jouw wondertje. Op Kaartopmaat.nl kun je met een paar simpele stappen een foto uploaden en je kaartje naar eigen creatie invullen. Wil je liever een kaartje dat al klaar is om verstuurd te worden? Kijk dan bij geboortekaartjes  in de collectie onder ‘vrolijke adoptie’.

 

adoptiekaarten


U kunt niet meer reageren.