Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

BN-er baby’s april 2013

Roel van Velzen wordt weer vader. Marloes, de vrouw van Van Velzen is zwanger. Dat maakte hij bekend via Twitter. “Leuk nieuws! In april 2013 verwachten wij een tweede kind”, aldus de zanger. De zanger heeft met zijn vrouw al een eerste zoon, genaamd Laut, vorig jaar februari geboren. Roel heeft tegen Laut gezegd dat hij in april een speelkameraadje krijgt. Ook verzekerde hij dat het heel goed gaat met zijn vrouw Marloes, ze zijn heel gelukkig en blij dat ze weer ouders worden.

Ook Barbara Barend en Alette Bastiaansen verwachten hun tweede kindje. Barbara onthulde dat ze ontzettend blij zijn. “Het gezin is straks compleet”. Vorig jaar beviel Barbara in januari van een zoontje. Het jongentje kreeg de naam Sebastiaan Bram Barend. Hij kwam op natuurlijke wijze ter wereld. Het ziekenhuis had gedacht dat een keizersnede nodig was. Omdat deze bevalling loodzwaar was, is het nu de beurt aan de vrouw van Barbara, Aletta Bastiaansen.

Zo zijn er nog veel meer baby’s die geboren worden in april, maar deze aankomende BN-er baby’s even in het bijzonder. Moet jij, net als Barbara en Roel nog een geboortekaartje maken? Twijfel dan niet en ga snel naar kaartopmaat.nl om jouw geboortekaartje te maken! De geboortekaartjes zijn snel te maken en te bewerken naar eigen stijl. Een eigen foto toepassen is uniek en dat kan ook bij kaartopmaat.nl.

 

Succes met het maken van jouw unieke geboortekaartje!


U kunt niet meer reageren.