Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Een babyshower organiseren, hoe doe je dat eigenlijk?

Als je zwanger bent van je eerste kindje mag dit feestje niet ontbreken: een babyshower! Een babyshower  organiseren wordt gehouden ter voorbereiding op het aanstaande moederschap. Al je vriendinnen komen en meestal zijn de mannen er niet bij aanwezig, al moet je dat natuurlijk helemaal zelf weten. Hoe organiseer je eigenlijk zo’n babyshower? en wat doe je dan eigenlijk? Lees hier alles over het organiseren van een babyshower!

baby-165067_960_720Allereerst wordt een lijst opgesteld met degenen die jij graag op de babyshower aanwezig wilt hebben. Dit zijn natuurlijk de mensen die het dichts bij je staan en dit kan iedereen zijn: familie, vriendinnen, collega’s, teamgenoten etc. Mannen zijn ook zeker welkom, de enige vraag is of ze het wel leuk vinden om in een ruimte vol met kletsende vrouwen te zitten… 

Verstuur dan de uitnodigingen op een manier naar eigen keus. Een babyshower kan gehouden worden in elke maand van de zwangerschap.

En dan is het zo ver! De dag van jouw babyshower is aangebroken. Wat kan je dan eigenlijk allemaal doen op zo’n feestje? Cadeautjes krijgen is natuurlijk bovenal een feit. Dit zijn vaak baby/zwangerschap gerelateerde cadeautjes. Daarnaast wordt er veel gedaan wat normaal gesproken ook op andere feestjes wordt gedaan, namelijk: gegeten, gedronken (geen alcohol!), verhalen verteld, muziek gedraaid en herinneringen opgehaald. Ook zijn spelletjes zoals geblinddoekt ruiken aan babyhapjes of laat iedereen een babyfoto van zichzelf mee nemen zodat de anderen moeten raden welke foto bij welke gast hoort.

 


U kunt niet meer reageren.