Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaart voorbeeld

Welke mogelijkheden zijn er allemaal op het gebied van geboortekaartjes? En wat kun je er allemaal op kwijt? Hier vind je verschillende voorbeelden van hoe je een geboortekaart kunt maken.

Tekst
Vroeger bestond een geboortekaart alleen uit de naam van het kindje en de geboortedatum. Tegenwoordig mag je eigenlijk alles er op zetten wat je zelf wilt. De volgende elementen worden gebruikt in een geboortekaart: de naam van het kindje, de geboortedatum –en tijd, specifieke gegevens over de baby, een gedichtje, een uitnodiging voor de kraamvisite en een welkomstberichtje voor het kindje.

Design
Je kunt ervoor kiezen om bij een ontwerper een geboortekaart te laten ontwerpen. Als je liever kiest voor een optie dat minder prijzig is, kun je op het internet kijken bij de vele aanbieders waarbij je zélf een geboortekaart kunt ontwerpen. Het leuke hiervan is, is dat je geen kennis hoeft te hebben van ontwerpprogramma’s. De leukste illustraties, kaders en achtergronden kun je mixen & matchen. Voeg een foto van je kindje toe om het extra persoonlijk te maken.

Hieronder zie je een voorbeeld van een geboortekaartje. Je kunt deze vinden op Kaartopmaat.nl.


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>