Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

geboortekaartje baby

Geboortekaartje voor je baby: ‘Hoera’ of ‘Help’?
“Kan een geboortekaartje voor mijn baby (gedeeltelijk) van tevoren gemaakt worden?

Regelmatig ontvangt Kaartopmaat.nl deze vraag. Het antwoord is voor veel aanstaande ouders geruststellend:” Ja, je kunt je geboortekaartje voor jouw baby van te voren maken. Voor een groot deel in ieder geval.”

Geboortekaartje voor de baby voorbereiden
Via onze website Kaartopmaat.nl kan je al ruim voor de uitgerekende datum het geboortekaartje voorbereiden. Kies alvast een ontwerp voor je geboortekaartje voor jouw baby. En maak een opzetje voor de geboortekaartje tekst. Als jullie geslacht en naam al weten, dan kan je die ook al invoeren. Als je dan een proefdruk bestelt, dan krijg je jouw geboortekaartje thuisgestuurd en weet je precies of jullie geboortekaartje voor jullie baby naar wens is.

Geboortekaartje baby laten verzenden
Wanneer jullie zo goed voorbereid zijn, dan heb je ook ruimschoots de tijd om jouw adressenbestand te uploaden via Kaartopmaat.nl. Zodra de baby geboren is voeren jullie de laatste gegevens in, zoals datum, tijd, geboortegewicht en eventuele andere aanpassingen op het geboortekaartje voor de baby. Het kaartje wordt gedrukt en via Kaartopmaat.nl direct verzonden naar familie en vrienden, door TNT post.

Kijk voor de mogelijkheden voor een baby geboortekaartje op Kaartopmaat.nl


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>