Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartje bestellen

Jouw geboortekaartje bestellen doe je nu eenvoudig en veilig op Kaartopmaat.nl

Op deze website kan je zelf geboortekaartjes samenstellen of ontwerpen, helemaal in jouw eigen stijl, om jouw geboortekaartje vervolgens eenvoudig te bestellen. Na het bestellen van jouw geboortekaartjes, worden deze rechtstreeks bij al jouw vrienden en familie bezorgd. Ook kan je er voor kiezen om deze nog eerst even thuis als pakketje te laten bezorgen, waarna je ze zelf handmatig kunt addresseren en versturen.

Jouw geboortekaartje bestellen – het werkt echt heel eenvoudig
Je kan al ruime tijd, voordat de kleine er is, aan de slag met het maken van je geboortekaartje op Kaartopmaat.nl. Je kunt jouw ontwerp namelijk opslaan totdat je het geboortekaartje gaat bestellen. Zo hoef je, wanneer de kleine er is, alleen nog maar de naam van jullie kleine toe te voegen en het geboortekaartje is klaar om te bestellen!

En is de kleine al gearriveerd en moet je nog op de valreep een geboortekaartje bestellen? Ook geen punt; op Kaartopmaat.nl kan je eenvoudig een mooie voorbeeldkaart selecteren, welke je direct kunt aanpassen met de naam van jullie kleine en veelal de volgende dag al laten bezorgen.

Kaartopmaat.nl is een samenwerking tussen Sanoma Uitgevers (het grootste mediabedrijf in Nederland) en Create2Send (Een succesvol Ecommerce bedrijf in white label kaarten services). Deze samenwerking zorgt voor een stabiel, veilig en origineel resultaat.

Wil je ook een geboortekaartje bestellen? Neem dan eens een kijkje op Kaartopmaat.nl en ga zelf aan de slag met de vele ontwerpen!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>