Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartjes Amsterdam

geboortekaartjes AmsterdamJe kijkt generaties lang terug in de tijd. Er komt geen eind aan, iedereen uit je verre familie is een rasechte Amsterdammer. En ook jij en je partner zijn twee bloedechte Amsterdammers. Het kleintje dat nu op komst is, wordt dus ook een echt stadsjongetje- of meisje.  Een Amsterdammertje! En daar hoort natuurlijk een speciaal geboortekaartje bij.

Amsterdamse geboortekaartjes
Het oude Amsterdamse, de grachten, de molens, maar ook het bruisende stadsleven van nu. Alles kan je benadrukken in je eigen geboortekaartje Amsterdam.  Een foto van je pasgeboren kindje, een afbeelding van een plek in Amsterdam, of een illustratie die het Hollandse naar voren brengt. Dit is allemaal mogelijk en zelf en heel simpel te maken op Kaartopmaat.nl.

Tekst op z’n Amsterdams
Je kan het zo gek niet bedenken of je hebt alweer een unieke, spetterende tekst op je geboortekaartje. Blijf jezelf en zeg vooral wat je altijd al zegt. Het is alleen maar leuk en opvallender als jij je Amsterdamse accent toepast op het geboortekaartje. Dat is het mooie aan het toevoegen van eigen teksten. Je zit namelijk niet vast aan een juist taalgebruik. Zet er gerust op: “Er is een nieuw Amsterdammetje geboren”.

Wil jij ook een Amsterdams geboortekaartje maken? Doe dat dan zelf en simpel op Kaartopmaat.nl.

geboortekaartjes Amsterdam


U kunt niet meer reageren.