Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartjes

Verwacht je een kindje en oriënteer je je op de geboortekaartjes? Voorafgaand aan de geboorte is er al genoeg te regelen en als jullie kleintje is geboren wil je natuurlijk zo veel mogelijk tijd doorbrengen met die kleine. Bekijk daarom eens de vele voorbeeld geboortekaartjes op Kaartopmaat.nl. Je kunt hier zelf eenvoudig in een aantal stappen jouw eigen geboortekaartjes creëren, óf er voor kiezen om één van de vele voorbeeld geboortekaartjes aan te passen, te bewerken en te bestellen.

Zelf unieke geboortekaartjes creëren

Werken met voorbeeld geboortekaartjes
Op Kaartopmaat.nl staan tal van unieke voorbeeld geboortekaartjes. Deze geboortekaartjes kan je zelf gemakkelijk aanpassen naar eigen wens. Hiermee bespaar je veel tijd en creëer je toch unieke geboortekaartjes.

Of zelf je eigen geboortekaartjes ontwerpen
Op Kaartopmaat.nl kan je daarnaast op een gebruiksvriendelijke manier je eigen geboortekaartjes ontwerpen. Combineer hiervoor eenvoudig leuke achtergrondjes, teksten, kadertjes en figuurtjes. Je kunt zelfs een foto van je kleintje uploaden als onderdeel van je geboortekaartje. Je eigen geboortekaartjes ontwerpen via de handige ontwerptool van Kaartopmaat.nl gaat sneller en makkelijker dan je denkt!

Geboortekaartjes bestellen
Naast de mogelijkheid om je geboortekaartjes eerst thuis te laten bezorgen, om deze vervolgens handmatig te adresseren, biedt Kaartopmaat.nl ook de mogelijkheid om jouw geboortekaartjes direct naar familie en vrienden te sturen. Kaartopmaat.nl stuurt de geboortekaartjes hierbij direct naar de adressen in het door jouw geuploade Excel adressenbestand.

Surf direct naar Kaartopmaat.nl om vele voorbeeldkaartjes te bekijken ter inspiratie, om vervolgens aan de slag te gaan met het creëren van jouw eigen unieke geboortekaartjes!Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>