Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Hup Holland hup!

Krijgen jullie een kleine spruit in ons kleine, kikkerlandje? Gefeliciteerd! Altijd heerlijk die oer Hollandse kinderen. Op klompen, melk halen en wonend in een molen. Misschien niet helemaal waar dat het er zo aan toe gaat in heel Nederland maar het is wel erg leuk om een stereotype geboortekaartje te versturen voor de geboorte van jullie kleine.

 

Tulpenlandje

Om ons eigen tulpenlandje te eren kun je een leuk geboortekaartje sturen met een oud Hollands thema. Op Kaartopmaat.nl kun je zelf een leuk geboortekaartje ontwerpen zodat het geboortekaartje zo oud Hollands mogelijk wordt. Je kunt aan de slag met de achtergronden, kaders, illustraties en lettertypes van de website.

Het land van de Elfstedentocht

Het land van de kou, regen, zomers in maart en de leuke geboortekaartjes. Dat is waar Nederland bekend om staat. Stuur daarom met trots aan al jullie vrienden en familie een leuk geboortekaartje dat écht oud Hollands is.

 

Kijk voor de leukste geboortekaartjes op Kaartopmaat.nl!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>