Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Maak jij het leukste geboortekaartje?

Na vele artikelen te hebben geschreven over geboortekaartjes en vele geboortekaartjes te hebben gemaakt, is het nu aan jullie. Leef je uit op Kaartopmaat.nl en wie weet wordt jouw kaartje gekozen als ‘Geboortekaartje van de week’.

Wat houdt ‘Geboortekaartje van de week’ in?
‘Geboortekaartje van de week’ is een rubriek van het nieuwe online magazine ZwangerMagazine dat 16 juni 2011 online gaat. Voor deze rubriek is de redactie van ZwangerMagazine op zoek naar de mensen achter de geboortekaartjes. Wekelijks komt er een nieuwe vrouw of man aan het woord die vertelt over zijn/haar zelfgemaakte geboortekaartje.

Wat moet jij doen?
Heb jij een origineel, persoonlijk, grappig of mooi geboortekaartje gemaakt op Kaartopmaat.nl en heb je hier een leuk verhaal bij? Mail dan jouw ontwerp naar redactie@zwangermagazine.nl onder vermelding van ‘Geboortekaartje van de week’ en wie weet wordt jouw ontwerp uitgelicht in het nieuwe online magazine!

ZwangerMagazine is ook te vinden op Facebook (www.facebook.nl/ZwangerMagazine) Twitter (http://twitter.com/#!/ZwangerMagazine) en Hyves (http://zwangermagazine.hyves.nl/)


U kunt niet meer reageren.