Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Postmen opnieuw vader

Remon Stotijn, bekend van onder andere de band Postmen en de ex-man van Anouk, is alweer vader geworden.

Remon Stotijn is opnieuw vader geworden. Zijn vrouw Alyssa is maandagnacht bevallen van een dochter genaamd Jackie Eleanor. De moeder en baby maken het goed. De baby woog bij de geboorte 2480 gram. In zijn eerste reactie laat Remon weten dat hij heel erg blij is met de geboorte en hij is dankbaar dat alles goed is verlopen. Zoals hij zelf zegt: ‘het blijft altijd weer bijzonder om zo’n klein wezentje voor het eerst in je handen te hebben. Ik ben supertrots op Alyssa, zij heeft het echt super goed gedaan’. Aldus een trotse vader.

Vader wordt hij niet voor de eerste keer, maar liefst voor de zesde keer! Samen met Anouk heeft hij ook drie kinderen.

Ben jij zelf ook zwanger en moet je binnenkort bevallen? Vergeet dan niet de geboortekaartjes. Heb je nog geen geboortekaartje kunnen vinden? Ga dan snel naar kaartopmaat.nl en maak hier jouw unieke geboortekaartje.

 

Tips
Wat handig is om te doen, is alvast een opzet te maken van het geboortekaartje. Dit kan heel gemakkelijk bij kaartopmaat.nl. De kaarten zijn eenvoudig aan te passen en ze zijn direct op te slaan. Hierdoor kun je er een paar dagen later nog eens naar kijken en eventuele aanpassingen maken.
Kaartopmaat.nl heeft ontzettend veel verschillende thema’s. Elk thema heeft verschillende kaartjes. Genoeg keus dus, waar ook iets naar jouw smaak tussen zal zitten!

 

remon

Neem snel een kijkje op Geboortekaartjes maken en ontwerp jouw unieke geboortekaartje!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>