Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Regenachtig leuk

Je kind is zich nu nog vol aan het ontwikkelen in je buik. Maar voordat je het weet zie je je kind voor je eigen ogen opgroeien. De tijd gaat zo snel. De zomer is begonnen en voordat je het weet is het alweer herfst. Zo gaat het jaar in jaar uit. De tijd vliegt voorbij. Wil je jezelf alvast inlezen over wat je later kunt doen met de kinderen als het regent. Lees dan dit artikel.

Er zijn dagen dat het de hele dag regent. Op een regenachtige zondag wil je toch iets leuks doen met de kids. Het is lastig om iets anders te bedenken dan een paar uurtjes naar de bioscoop. Hieronder lees je verschillende tips om een regenachtige dag leuk door te brengen met de kids.

Spelletjes doen
Doe leuke dans- of muziekspelletjes met de kinderen of speel raadspelletjes.

Creatief bezig zijn
Pak oude T-shirts uit de kast en ga ze versieren met verf of stoffen of maak poppen van wc-rollen en koop een bolletje wol voor de haren. Ook leuk, koop plastic drinkbekertjes en bouw een piramide.

Filmpjes kijken
Na een spelletje te hebben gedaan of te hebben geknutseld is het lekker om te relaxen. Kijk naar online kinderfilmpjes of doe een dvd in de recorder. Gordijnen dicht, warme chocolade melk, pyjama aan en kijken maar.

Bakkerij spelen
Koop leuke bakvormpjes en versiersels voor op de koekjes of cakejes. De kids kunnen lekker creatief bezig zijn en daarna genieten van hun eigen bakkunsten.

Boekjes lezen
Zijn de boeken thuis al te vaak opengeslagen, breng dan een bezoek aan een bibliotheek in de buurt. Lezen is leuk! En het vergroot de woordenschat van je kind.                                                                                                                          

Heb je nog geen geboortekaartjes kijk dan op Kaartopmaat.nl
Hieronder zie je enkele geboortekaartjes uit verschillende collecties. Zie je collecties van links naar rechts.

  1. Urban
  2. Merkverpakkingen
  3. Typografie
  4. Knuffelig

mobilegeboortekaartje regen

 


U kunt niet meer reageren.