Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Roze of blauwe muisjes?

Na 9 maanden samen genieten van de zwangerschap, is het moment dan eindelijk daar. De nieuwsgierigheid wordt groter, want welke kleur worden de muisjes op het beschuitje. Daarna is het tijd om iedereen te laten weten of het roze of blauw is geworden. Dat kan met een beschuit met muisjes geboortekaart van kaartopmaat.nl.  

De wereld mag het weten

Natuurlijk wil je iedereen nu laten weten dat jullie wondertje geboren is. En wat is nou leuker dan een beschuit met muisjes geboorte kaart. Iedereen weet dat blauwe of roze muisjes gelijk staan aan de geboorte van een kindje. kaartopmaat.nl heeft een leuk assortiment met deze kaartjes!

 Genoeg keus

Via de site kun je zelf leuke geboortekaartjes met beschuit met muisjes ontwerpen. In elke kaart zijn deze blauwe of roze muisje verwerkt. De kaarten zijn gemakkelijk aan casino pokies online te passen. Je kunt een mooie foto toevoegen van je prinsje of prinsesje, strikjes, teksten en noem maar op! Elk kaartje wordt op deze manier uniek en persoonlijk.

Tijd om te kiezen!

Enthousiast geworden over de leuke beschuit met muisjes geboortekaart? Ga dan snel naar kaartopmaat.nl. Ontwerp je eigen unieke geboortekaartje en nodig iedereen uit om het mooiste kindje van de wereld te komen bekijken! (En natuurlijk om dat lekkere beschuitje met roze of blauwe muisjes te komen eten…)

 


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>