Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Zwanger!

Je bent zwanger, wat nu? Er komt van alles kijken bij een zwangerschap. Hormonen, lichaamsveranderingen en ga zo maar door. Aan het einde van de 9 maanden heb je een kleintje in je armen en ben je waarschijnlijk alles zo vergeten. Maar hoe moet dat nou met de bevalling?

Hoe gaat een bevalling en doet het nou werkelijk zoveel pijn zoals ze allemaal zeggen? Er zijn een aantal experts die menen dat een bevalling niet pijnlijk hoeft te zijn. De nieuwste trend is om te bevallen onder zelfhypnose. Deze trend wordt ook wel ‘hypnobirthing’ genoemd. Je leert dankzij zelfhypnose je mentaal te programmeren om te ontspannen tijdens de geboorte.

Het is een ware trend aan het worden onder de aanstaande moeders. Vrouwen die een pijnloze bevalling willen hebben zonder medicatie, kiezen voor deze techniek. Er zijn vrouwen die jullie, aanstaande moeders, al voor zijn gegaan. Eén vrouw zegt: “Mijn bevalling was een pijnloze en vooral aangename ervaring. De geboorte heeft acht uur geduurd, elke wee werd pijnlijker, maar ik voelde me er minder slecht bij naarmate de tijd verstreek.” Ze zegt zelfs dat ze na de bevalling zich direct afvroeg wanneer ze weer eens zou kunnen bevallen.

Het klinkt allemaal te mooi om waar te zijn hypnobirthing. Een bevalling zonder pijn, wie wilt dat nou niet? Want als de bevalling achter de rug is, betekent het dat je baby’tje er eindelijk is. De tijd van genieten is aangebroken en de wereld laten weten dat je kindje er is, is begonnen. Stuur een leuke geboortekaart naar je familie en vrienden om te laten weten dat de bevalling achter de rug is en je prinsje of prinsesje eindelijk op de wereld is.

Schermafbeelding 2013-02-18 om 2.45.29 PM

Ga snel naar Kaartopmaat.nl om je geboortekaartje alvast in orde te maken. Kies een leuke kaart uit en pas alles aan naar wens. 


U kunt niet meer reageren.