Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Maak online je eigen geboortekaartje

Zoals we vroeger naar de winkel gingen en stapels met geboortekaartjes moesten halen en sjouwen, doen we tegenwoordig alles online. Waar je vroeger uren voor het rek stond en je de kans had dat je te weinig geboortekaartjes had, bestellen we nu gemakkelijk en snel alles online. Als je tekort komt kun je altijd weer snel bijbestellen. Probeer het zelf eens uit op Kaartopmaat.nl

Ruime mogelijkhedenGeboortekaart online
Het handige van geboortekaartjes online maken is dat je geheel naar eigen stijl je kaartje kunt inrichten. Zo kun je allerlei verschillende kleuren gebruiken voor een kaart, allerlei verschillende patronen, afbeeldingen en ga zo maar door. Zelfs verschillende lettertypes om je naam van je kind het mooiste uit te laten komen.

Aanpassen
Met een paar klikken zit jouw geboortekaartje zo in elkaar. Met de handige vergroot- en verkleintool kun je bijvoorbeeld een illustratie aanpassen. Je kunt de tekst en/of de afbeeldingen ook roteren. Wat eventueel ook nog kan is een leuk kader om je kaartje heen maken. Op Kaartopmaat.nl kun je alle mogelijkheden even rustig bekijken.

Handig en snel
Nog makkelijker van online een geboortekaart maken is dat de kaart makkelijk en snel verstuurd is. Geen uren meer besteden aan adressen opschrijven en dat je tong rauw is van de postzegels plakken. Gewoon makkelijk en snel online, wel zo handig! Je voert het adressenbestand online in en met een klik op de knop versturen is alles geregeld!

Zelf je geboortekaartje online maken? Kaartopmaat.nl biedt jou de mogelijkheden!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>