Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaarten – een digitale trend

In het digitale tijdperk ga je voor geboortekaarten niet meer naar de drukkerij om de hoek. De aanstaande mama’s en papa’s van nu bestellen hun geboortekaarten via internet! Sinds kort is het nieuwe geboortekaarten initiatief Kaartopmaat.nl in de lucht welke een breed keuzepakket biedt. Van kant en klare kaarten tot doe het zelf concepten waarmee je een eigen geboortekaartje kunt samenstellen.

Originele geboortekaarten via internet
Via Kaartopmaat.nl heb je gewoon de meeste keus als je op zoek bent naar een écht origineel geboortekaartje. Een groot voordeel is ook dat je niet meteen “ja” hoeft te zeggen en dan aan de bestelling vastzit. Je kunt thuis spelen met ideeën, stijlen en tekstjes. Of gebruikmaken van de optie om een eigen foto toe te voegen. Je kunt ook tegen kostprijs een proefkaartje bestellen. Daarmee voorkom je teleurstelling achteraf.

Zelf versturen of laten bezorgen?
Naast het thuis laten bezorgen van je geboortekaarten om deze vervolgens handmatig te beschrijven en versturen, kan je via Kaartopmaat.nl ook jouw adressenbestand digitaal aanleveren. Een fantastische service, want je hebt dan zelf geen omkijken meer naar de bezorging. Direct na de geboorte worden je kaarten snel en correct bezorgd door TNT Post. Een zorgeloze kraamtijd kan beginnen!

Geboortekaarten via Kaartopmaat.nl. Een echte aanrader voor aanstaande ouders van nu!

 


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>