Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartje Baby

Behalve de kinderkamer en de babyuitzet is ook het geboortekaartje voor de baby iets waar aanstaande ouders zich het hoofd over breken. Vroeger ging je daarvoor naar de drukkerij om de hoek en die had een boek met traditionele, vaak wat zoetige, voorbeelden. Meer keus was er niet. Hoe anders is dat nu. Google ‘geboortekaartje baby’ of ga direct naar Kaartopmaat.nl en er verschijnen allerlei soorten kaarten en een volledige verzendservice waar je jouw geboortekaartje eenvoudig kunt bestellen!

Geboortekaartje baby: te kust en te keur op internet
Ook voor het geboortekaartje van de baby geldt: zoveel mensen zoveel wensen. Op Kaartopmaat.nl vindt je allerlei uiteenlopende stijlen, pittige en vlotte ontwerpen, kleurrijk en humorvol, romantisch en apart. Diverse designbureaus hebben exclusieve geboortekaart ontwerpen gemaakt voor Kaartopmaat.nl.

Eén ding is zeker: bestel je jouw geboortekaartje voor jullie baby via Kaartopmaat.nl, dan is de kans klein dat jouw familie en vrienden het al eerder hebben gezien!

Veilig bestellen, laten drukken en versturen
Een van de sites waarop je geboortekaartjes voor de baby veilig kunt bestellen, laten drukken en versturen is www.Kaartopmaat.nl. Je loopt geen enkel risico wat betreft de kwaliteit en betrouwbaarheid. Kaartopmaat.nl is onder andere een initiatief van tijdschriftenuitgever Sanoma, de divisie Jonge Ouders. Sanoma werkt hierin samen met de webservice van Create2send, een organisatie die veel ervaring heeft met het drukken en verzenden van online bestelde (wens)kaarten.

Dus ben je op zoek naar een origineel geboortekaartje voor de baby en wil je meer weten van deze service, klik door naar deze site om te weten hoe het werkt.

Ook voor design geboortekaartjes kan je terrecht bij Kaartopmaat.nlLeave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>