Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Coole geboortekaartjes

Tegenwoordig spreekt iedereen met hippe woorden, cool, vet gaaf en ga zo maar door. Ben je iemand die heel cool en hip is? Dan is het leuk om coole geboortekaartjes te versturen. Hippe figuren, stoere kaders, en coole illustraties kun je allemaal toevoegen aan je kaart op Kaartopmaat.nl

Persoonlijk kaartje
Jij bent een cool en hip persoon, dus daar passen coole geboortekaartjes bij. Op Kaartopmaat.nl kun je coole geboortekaartjes in een handomdraai maken. Heb je een mooie foto van je zoon of dochter dan kun je die op de voorkant van de kaart plaatsen. Later kun je de kaart cool maken door een stoere illustratie er bij te plaatsen.

Coole tekst
Wat helemaal gaaf is, is dat je op de website ook zelf je tekst kan toevoegen. Dus niet alleen de naam van de baby, maar ook een stoere tekst of een leuk gedichtje.

Met een klik op de knop
Het verzenden van de coole geboortekaartjes gaat ook erg gemakkelijk. Ben je helemaal tevreden over je kaart? Dan vul je de gegevens van de geadresseerde in en klaar is kees. Wil je ze eerst thuis gestuurd krijgen? Dat kan ook! Dan laat je de kaartjes in een pakketje naar je eigen huis verzenden.

coole geboortekaartjes

Wil jij ook coole geboortekaartjes maken? Kijk dan op Kaartopmaat.nl

coole geboortekaartjes 


U kunt niet meer reageren.